Praktijk Gentle Baby
voor moeder & kind in Emmen

Kind

Kindermassage in Emmen!

Druk druk druk, we herkennen het als ouders allemaal. We brengen de kinderen naar school/opvang gaan aan het werk en voor we het weten is de dag omgevlogen en staan we achter het fornuis te koken en brengen we de kinderen weer naar bed.  Niet alleen voor ons volwassenen is de dag een drukke aangelegenheid, ook voor onze kinderen is het druk.

De manier hoe we de dag verwerken doen we allemaal op onze eigen manier, maar voor kinderen is het een hele taak om alle prikkels goed te verwerken. Hoe mooi is het, als je je kind voor het slapen gaan een (korte) massage kunt geven zodat je hem of haar kunt helpen de dag een plekje te geven en even een momentje samen hebt? Kindermassage is een prachtige manier om als ouder je kind te kunnen ondersteunen in deze drukke maatschappij en helpen bij het verwerken van prikkels. Kinderen zijn na een massage ontspannen en slapen dieper.

Workshop Kindermassage

Bij kindermassage gaat het om een zachte en ontspannende aanraking. Kindermassage zorgt ervoor dat kinderen zich veilig en geaccepteerd voelen.

Studies wijzen uit dat wanneer kinderen regelmatig gemasseerd worden intensiever spelen, rustiger slapen, productiever en minder agressief zijn. Kindermassage kan ook een positief effect hebben op kinderen met ADHD, ADD en aan autisme verwante stoornissen.

Aanraken is één van de belangrijkste levensbehoeften van de mens.

Peuter & kindermassage is geschikt voor kinderen van 2.5 t/m 12 jaar. De massage kan door mij gegeven worden aan uw kind maar als ouders kunt u door middel van een workshop ook zelf leren uw kind te masseren. De workshop wordt zonder kinderen gegeven. Thuis kunt u gelijk de geleerde massage technieken toepassen.

 - Theorie  peuter & kindermassage ( hoofd, buik en voeten) op de massagetafel met olie

 - Spelenderwijs masseren

 - Aromatherapie, voetenbad & massage

 Kosten

 €80,00 (2 lessen á 60 minuten) inclusief flesje massage olie met etherische olie speciaal samengesteld voor jouw kind.

De cursus gaat van start bij een aanmelding van minimaal 3 deelnemers en maximaal 4. Je kunt de geleerde massagetechnieken gelijk op jouw kind(eren) toepassen. 

* De workshop kan ook bij je thuis gegeven worden zie: tarieven  

 Wil je graag meer informatie of wil een afspraak inplannen? Dit kan via het contactformulier.