Praktijk Gentle Baby
voor moeder & kind in Emmen

Zwanger!

Gefeliciteerd je bent zwanger!

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Misschien ben je al moeder maar misschien is dit ook je eerste kindje. Hoe bijzonder is het dat je als vrouw een nieuw leven op de wereld kunt zetten. Het trappelen in je buik en het hartje horen bij de verloskundige blijven bijzondere momenten.

Zwangerschapsmassage

Om nog meer van je zwangerschap te genieten kan je er voor kiezen om je te laten masseren.  Massage tijdens je zwangerschap heeft een positieve werking op je (nacht) rust en op je lichaamsbewustzijn.  Zwangerschapsmassage helpt je te vertrouwen in de kracht en signalen van je lichaam. Je maakt minder stresshormonen aan en complicaties tijdens de bevalling kunnen verminderen. Massage helpt ook bij rugklachten, vasthouden van vocht en hoofdpijn. Een zwangerschapsmassage kan vanaf 12 weken zwangerschap tot de laatste week.

Voordelen van een zwangerschapsmassage zijn o.a :

- Verbeterd het immuunsysteem

- Vermindering van stress

- Goede voorbereiding op de borstvoeding

- Het maakt de weefsels soepeler

- Ontspant de zwaar belaste spieren

- Betere doorbloeding

- Het kan helpen bij het vasthouden van vocht en het verminderen van hoofdpijn

- Verminderd de kans op spataderen, spierkrampen, en gevoelloosheid.


Masssage cursus voor jou & je partner!

Praktijk Gentle Baby leert partners in een korte cursus de complete rugmassage. Naast de lichamelijke voordelen, helpt het ook om de zwangerschap samen intenser te beleven en jullie voor te bereiden op de bevalling. 

De rugmassage kan perfect toegepast worden tijdens de bevalling en kan een uitkomst zijn bij rug weeën. Het fijne van de cursus is dat het bij jullie thuis gegeven wordt en er alle ruimte is voor vragen en het goed aanleren van de massagetechnieken. 

De cursus duurt 2 a 2,5 uur en is inclusief een fles massage olie en reader.

Kosten €70,00 Klik hier voor het maken van een afspraak of het opvragen van informatie